Friday, March 18, 2011

♥♥♥ kekecewaan melanda di jiwa♥♥♥



"ape yang kita rancang tak semesti nya akan berlaku"

pada tarikh 17.03.2011 perkara seperti ini berlaku pada diriku . .
lama punya tunggu tarikh nie(17.03.2011),mcm2 yg aq rancang,tapi sumea nya x menjadi pon..
sedih dan kecewa aq rase..aq rancang dari 9.03.2011 but sume nya x menjadi..
kecewa yang amat sangat..
aq merancang nak tengok member aku dari kuala lumpur men bola kat terengganu nie but semua nya tak menjadi disebabkan padang..
geram aq ngan perkataan PADANG..!!!
sebelum nie dia kate ke aku dia main kat padang gong badak but tibe2 last minit dia main kat padang nasarudin shah,kat bandar sana..
geram tak geram aku,bertambah agy geram aku,aq kol nak tnya dia main padang mana dia x angkat sebab nya hp tertinggal kat hotel..
ya allah,tuhan je yang tahu perasaan kecewa aq cam ne,dah la susah nak jumpe dia..
tak pe la ade hikmah kot disebalik kejadiaan nie..
last2 aq ngan bella dan kak dye dok lepak kat padang gong badak tengok budak2 kolej komuniti men bola and team felda united training sbb nak lawan ngn kelantan..
sedih siot,tp kan yg kelakar di sebalik cite nie..
satu2 masalah berlaku..
first cari padang x jmpe,kitaorg g padang yang runtuh tu,x de org pon..
pas to pusing2 kat area tue jmpe 3 padang..
n then nmpak plak bus bnyak2..aq ngt da betul da padang kitaorg cari..
so beria2 tengok bola nie..tengok punya tengok smpy x perasan yg dax2 tu men bola pakai 1 gol n men pakai bju hotlink..kelakar yang amat sgt..
excited sgt nak jmpe la tue smpi silap team..
org yang training bola aq ckp mmber aq pnya team yg main..
kelakar sgt2..hahahahhahahahah...
disebalik kelakar tue sedih n kecewa beb...
x pew la nak uat cm ne... :'(

cam tue la kisah kekecewaan aq...hampeh gila aq rasew...

2 comments:

  1. hahahaha xpew2..nti menragbi kt ganu kaw dtg aw....huhu

    ReplyDelete